top of page

Вітаю!

Це блог сайту Айї Неї, де можна прочитати про творчі новини, а також цікаві статті присвячені міфології та фентезі.

Червоний лотос




CZERWONY LOTOS (Червоний лотос)

_______________________________________

✨Фентезі з японським сетінгом. Як я розумію, тут великі питання до перекладача, про які я почула буквально вчора, тому викладаю обкладинку оригінального видання 🤔 Чи є питання до автора не впевнена 👀 можливо хтось щось чув.

✨Починала читати разом з дівчатами, але застрягла на ІСБН, а потім інші книги інші, тому дочитувала вже сама 😅

✨Отже ми потрапляємо в аналог середньовічної Японії! В часи навали жорстокого та могутнього ворога - Мандуків, що нищить все на своєму шляху. Готуйтеся до максимальної жорстокості.

✨Ми зустрінемо аналог самураїв а також японських фольклорних персонажів. Бійки, кохання, секрети, змови, цікавий і заплутаний сюжет гарантовано.

✨Насправді початок книги та трохи далі мені нагадало гру SEKIRO Тінь гине двічи про шінобі, що став духом буквально, щоб помститися вбивцям родини, яку він захищав. Аналогічно в книзі Кентаро стане духом, його також знайде на полі найманець воїн та виховає. Він також має захищати, мститися та вбивати. Вцілому сетінг змусить згадувати гру, тому кому цікава тема обов'язково гляньте гру.

✨Це не історичний роман, а фентезі, етнічне та епічне, бойове я б сказала, але дуже багато відсилок до Японії, міфів, культурі, історичних персонажів, які доведеться гуглити, але в книзі є словник.

✨Мова яскрава, легка та жива. Бої розписані яскраво та зрозуміло. Герої яскраві. І останнє попередження наявні сцени 18+

Любите японську культуру? А бойове фентезі?





1 перегляд0 коментарів
bottom of page