top of page

Вітаю!

Це блог сайту Айї Неї, де можна прочитати про творчі новини, а також цікаві статті присвячені міфології та фентезі.

Кістки та Боги

КІСТКИ ТА ЗОРЯНИЙ ПИЛ

________________________


Прочитала як аудіокнигу. Начитана одним голосом, слухати доволі приємно.Там, доречі, трапилося кілька помилок в записі доріжок, але вони не критичні 😌 і не впливають на посмак від прослуховування.

Книга цікава та динамічна. Про деякі ролі героїв здогадатися вдається, але закінчення виявилося несподіваним. 😅

Десь сюжет розіграв класичну вже фентезі арку (хтось зве це троп) "обранця", але до середини книги герої поводили себе просто абсолютно не передбачувано!

Загалом, погоджусь, що в книзі ви зустрінете концепт з серії Лі Бардуго про грішей 🤔 а Лі Бардуго в свою чергу, думаю, надихалася Імлою Кінга та Сайлентхіллом. 😅

Щодо інкарнатів це суперлюди і водночас надістоти, одразу згадалися Зимові заручини, як останнє прочитане. А ще я чомусь згадала Сейлор Мун 😅 щоб не псувати інтригу, не скажу чому так.

Той, хто вже прочитав книгу скажіть в коментарях: чи вам згадалася Сейлор Мун? 😏

Загальні враження від книги дуже позитивні: герої цікаві та живі, в кожного є характер, сюжет з поєднанням богів планет мені дуже імпонує. Читається книга легко і приємно.

Саме видання прекрасне, гарний папір, є кілька ілюстрацій на цупкому картоні, стильна матова обкладинка, мапа! Формат такий як у "Пів короля" тому на поличці разом книжечки виглядають гарно.

Зауважу приємний досвід спілкування з @nebo.booklab.publishing Швидка реакція на звернення, та вирішення проблем 👍



4 перегляди0 коментарів
bottom of page