top of page

Вітаю!

Це блог сайту Айї Неї, де можна прочитати про творчі новини, а також цікаві статті присвячені міфології та фентезі.

Крила Остари

Крила Остари



_________

Арт супровід @olignats

Обожнюю робити усякі додатки до книг. Мапи, політичні моделі, релігійні моделі. Навіть, якщо в самій історії це все лишається на фоні.

Крила Остари - технофентезі про світ, що живе після таємничого катаклізму, що народив Пітьму. Світ який стався завдяки появі людей, що прагнули змін. Урешті зібравшись докупи, їм вдалося перетворити Пекло на Рай, а руїни світу - на доволі порядку утопію, десь так років на 100. Сто років віри в Богиню та її дари, навіть, якщо сама вона втрачена для світу. А потім, їхня чудова модель почала руйнуватися.

Релігія, що у дечому штучно стримувала розвиток світу, аби запобігти повторній катастрофі - вже не діяла. Чаклуни втратили авторитет (хоча Вавилонська Вежа все ще стояла і гордо звала себе брамою богів). Межа, що своєю силою стримувала чудовиськ Пітьми більшу частину року - почала рватися, немов стара скатертина.

Цей світ ще не усвідомив, що потрапив на краєчок над прірвою. Там, де раніше було благородство з'явилася жадоба. Спадкоємці клятої імперії Кріо все ще не покарані, вони готові спустошити світ заради власної пихи. Адже не покаране зло - завжди повертається.

Це пазл, і від початку до самого кінця його доведеться скласти, щоб знайти всіх винних і покарати їх разом!

_________________

Незабаром паперова вийде у дбайливих лапках @bookbanda

Передзамовлення можна лишати на сайті видавця, і в мене на примірник з автографом ♥️

3 перегляди0 коментарів
bottom of page