top of page

Вітаю!

Це блог сайту Айї Неї, де можна прочитати про творчі новини, а також цікаві статті присвячені міфології та фентезі.

Кохання і вікінги

Ви обрали цю тему і я попереджаю, що тут є контент 18+ 😅

Не існує письмових записів про ритуали залицяння у вікінгів. Проте, виходячи з наявних історичних та археологічних свідчень, вважається, що вікінги мали кілька способів виразити романтичний інтерес один до одного.

Для цього можна було дарувати подарунки. Вікінги часто дарували один одному коштовності, одяг або інші цінні речі. Інший спосіб - поезія та пісня. Вікінги були відомі своєю любов’ю до оповідань, і вони часто використовували вірші та пісні, щоб висловити свої почуття (але за поему про чужу жінку можно було отримати на горіхи...).

У вікінгів також була традиція укладати шлюби за домовленістю. Що виключало момент залицяння, хоча парі давали час звикнути один до одного.

Коли жінка хотіла висловити романтичний інтерес до чоловіка, вона шила йому сорочку. Якщо чоловік закохався, він дарував жінці квіти. Після початку офіційного знайомства пара могла цілувати один одного на публіці. Вони пили з одного рогу, а жінка сідала на коліна чоловіка.

Дошлюбні статеві стосунки були поширеним явищем. 😳 Жінка могла навіть мати «пробний» шлюб, щоб перевірити, чи може її майбутній чоловік догодити їй. Якщо ні, то не потрібно виходити за нього заміж. Життя в маленькому хуторі чи фіорді означало відсутність приватного життя чи таємниць. Вікінги висміювали чоловіка, який погано кохався 👀

Дівчата виходили заміж в 15 років (чи молодше), і часто за значно старших чоловіків. Родини організовували шлюби, але останнє слово залишалося за жінкою. 

🔞Коли чоловік тікав зі свого весілля, говорили, що він «втік від піхви». Про жінку казали, що вона «втекла від прутня». Суспільство вікінгів виключало існування тих, хто вважав за краще жити наодинці. Це було нонсенс.

🔞 Секс був важливою частиною шлюбу. вважалося, що і чоловікам, і жінкам для зачаття дитини потрібен оргазм.

🔞 Під час сексу домінуючу роль займали чоловіки. Використовували місіонерську позу і доггі-стайл. Прелюдія якщо існувала була дуже короткою. Траплялися і оргії.

Зґвалтування жінок-вікінгів було серйозним злочином, який призводив до оголошення поза законом.  Зґвалтування чоловіка було способом його принизити та покарати.

88 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page