top of page

Вітаю!

Це блог сайту Айї Неї, де можна прочитати про творчі новини, а також цікаві статті присвячені міфології та фентезі.

Мотивашки

МОТИВАШКА 2. Зарано?


Творити й отримати визнання ніколи не пізно. Але чи можливо стати відомим автором у юному віці? Чи не зарано писати й видаватися?


Далі пропоную декілька найвідоміших прикладів юних авторів та їх успішних книг.


- Мері Шеллі. Юна Мері Годвін втекла з письменником Персі Шеллі у віці 17 років. Ідея написати "Франкенштейн" до неї прийшла ще в 19. У 21 рік вона анонімно опублікувала роман, що здобув світове визнання! Звісно ця історія має продовження. Лише за 100 років відкрилося справжнє авторство Франкенштейна, але твір став безсмертним.


- Сьюзен Елосі Хінтон у 18 років під ініціалами С.Є. Хінтон опублікувала роман "Аутсайдери". Сьюзен боялася публічного осуду, тому зберігала інкогніто деякий час.


- Гордон Корман у віці 12 років, виконуючи домашнє завдання, написав книгу, яка стала першою книгою серії "Макдональд Хол".


- Флавія Бужор написала і видала свою книгу «Пророцтво про каміння» про пригоди й таємниче пророцтво також у 12-ть.


Нарешті, напевно, найвідоміший юний письменник фентезі.


- Крістофер Паоліні. Роман "Ерагон" за власні гроші Паоліні видав, коли йому було 15 років! Самвидав помітили Random House Children's Books. За кілька років трохи відредагувавши книгу, Паоліні перевидав "Ерагон", що став світовим бестселером.


Отже, пам'ятайте! Для талановитих справ ніколи не буває зарано чи запізно! Творіть і вашу творчість обов'язково помітять! ;)


2 перегляди0 коментарів
bottom of page